Om Haveforeningen Egebæk


Haveforeningen Egebæk har eksisteret siden 1941 og består af 187 kolonihaver beliggende mellem Odense havnekanal og det eftertragtede Skibhuskvarter i Odense 

Adressen er: H/F Egebæk, Tolderlundsvej 127, 5000 Odense C

Medlemmerne ejer selv bygninger og træer samt planter på grunden, grunden er lejet.

Kolonien har to hovedgange; én fra Tolderlundsvej/Havnegade, og én fra Skibhuskvarteret via Egebæksvej. Derimellem ligger 6 havegange, 6 p-pladser, aktivitetsgrund, petanque-bane, postkasseområde, haveaffaldsplads, renovationsplads, fællestoilet, og selvfølgelig et foreningskontor.

HF Egebæk er medlem af Danmarks Kolonihaveforbund, som varetager haveforeningernes interesser. Som lejer af foreningen og som medlem af forbundet, er du forpligtet til at overholde vores lejekontrakt samt en række vedtægter og ordensregler. Disse skal sikre, at de fysiske rammer er rare at være i. Derfor er de vigtige at kende. Disse kan læses i menupunketerne her på hjemmesiden. 

Generalforsamlingen og bestyrelsen

Den øverste myndighed i haveforeningen er generalforsamlingen. Generalforsamlingen afholdes hvert år. Her kan medlemmerne komme til orde og her tages de vigtige beslutninger. Du opfordres derfor til at møde op og giver dit besyv med.  De daglige vigtige beslutninger i haveforeningen varetages af bestyrelsen, som er valgt på generalforsamlingen. Bestyrelsen udsender mails med vigtige informationer til alle medlemmmer. 

Fællesskabet

Vi håber, du vil blive glad for din have og nyde fællesskabet i haveforeningen.

Som medlem af haveforeningen er du selv med til at sørge for, at fællesskabet fungerer rigtig godt. Vi håber, du har lyst til at bidrage aktivt med det, du kan, og vi opfordrer til, at du deltager i de fælles aktiviteter og de fælles arbejdsopgaver.

Læs mere: